Waar kan het over gaan?

Er zijn vele manieren om een situatie aan te pakken die niet helemaal lekker loopt. Een training of workshop is slechts één van de mogelijkheden.

Thema's waar mijn klanten het de laatste tijd over hebben zijn heerlijk divers:

  • stilstaan en reflecteren
  • verbinding zoeken met elkaar
  • feedforward vragen
  • het fundament van het team versterken
  • eerlijk communiceren
  • krachtig kwetsbaar zijn


Ik begeleid alleen zorgteams. Waarom? Eigenlijk heel eenvoudig: omdat dat 'mijn mensen' zijn. Ik spreek de taal, ken de problematiek en voel me verbonden met mensen die voor andere mensen willen zorgen.

Gaan we een samenwerking aan, dan bouw ik een traject op maat voor jouw team en jullie specifieke vraag.

Werkwijze

Kom je met een begeleidingsvraag bij me dan heb ik mijn eigen kleine checklist. Aan de hand van mijn 4 persoonlijke kernwoorden kijk ik of jouw vraag bij mij past. Wat ze zijn?

Aandacht

Interactie

Doen

Avontuur

 

Ik zal het even toelichten.

Ik houd ervan om vanuit aandacht te werken. Dat betekent: de ander te zien en dat de ander mij ook ziet. Ik laat mijzelf dus ook zien. Want pas dán kan er daadwerkelijk contact en interactie ontstaan. Laat ik daar nou gek op zijn! Wil je alleen analyseren of navelstaren dan moet je niet bij mij zijn. Dat wil ik best even doen zolang het zinvol is, maar daarna gaan we wat doen!

De dosis avontuur die krijg je er van mij bij! Mijn trainingen of workshops hebben altijd een vleugje spanning en prikkeling, dat houdt jou alert (en mij ook).