Suzan is een bijzonder fijn mens. Luistert aandachtig, vraagt door op zoek naar verheldering en weet op een respectvolle manier aandachtspunten te benoemen. Ze neemt je mee in haar gedachtengang en staat hierin open voor een kritische noot. Ik waardeer haar gestructureerde aanpak en heldere, creatieve verslaglegging. Suzan is laagdrempelig, weet situaties te verhelderen vanuit theorie om vervolgens met praktische adviezen te komen. Met een enthousiast gevoel kijk ik terug op de zoektocht naar passende workshops voor ons bevlogen team wat elkaar steeds weer kwijt dreigde te raken. Waardevolle een-tweetjes waarbij je de spreekwoordelijke kwartjes kon zien en horen vallen. De workshops werden gekenmerkt door een positieve & fijne energie waarin een ieder zich gezien en gehoord voelde. Suzan nodigt uit, weet je dat stapje buiten je comfort zone te laten zetten en stelt je gerust met een ferme knipoog. Het waren kleine feestjes waarbij Suzan de slingers ophing!

Anja van Daalen - verpleegkundige bij Opella 


Wij hebben als team casemanagers dementie een enorm fijne training gehad van Suzan! Suzan weet de training heel mooi ‘op maat’ te geven; steekt precies daar in waar het team en ieder persoonlijk behoefte aan heeft. Vooraf aan de training neemt Suzan de tijd om goed te inventariseren waar behoefte aan is en verwerkt dit in een overzichtelijk plan. Ieder van ons team heeft sinds haar training stappen gezet in het verbeteren van onze zorg voor onszelf, het bewust worden van onze behoeften en grenzen en daar zorg voor te dragen. Vanuit het beter zorgen voor onszelf als zorgprofessional, zijn we nu nog beter in staat te zorgen voor de mensen die we begeleiden.

Els van Dusseldorp - casemanager dementie bij Opella


Suzan is een zeer bevlogen trainer/coach die uit een groot arsenaal aan vaardigheden kan putten, gekoppeld aan een sterk ontwikkeld empatisch vermogen. Zij benut deze kwaliteiten dusdanig dat gewenste effecten schijnbaar spelenderwijs worden bereikt.

Sjanie van Holten - clustermanager bij Adelante Zorggroep


Wij wilden ons als team graag ontwikkelen op visie-vorming en vooral het uitdragen daarvan naar onze omgeving zodat we onze grenzen beter kunnen bewaken. In de training is dit op een hele praktisch inzichtelijke manier aan bod gekomen. Door de interactieve werkvormen en to the point uitkomsten daarvan zijn wij door Suzan een heel eind op weg gekomen. 

De sfeer en setting waren heel positief en er was veel humor; waarbij we ook echt de kern hebben weten te vinden.

De begeleiding van Suzan was heel prettig: open en respectvol maar ook doorvragen en confronteren waar nodig. Suzan brengt alles op een heel eigen manier; met humor maar ook door haar eigen beleving in te brengen wat enorm helpend was.

Ik heb nieuwe inzichten gekregen, maar ben me ook bewust geworden van wat we eigenlijk al in huis hebben en waar we meer gebruik van kunnen maken.

Wilma van der Kuip - schoolmaatschappelijk werker bij Opella & CJG Ede