Daar zit ik dan, rustig in mijn boom... Wat ik lees?

Ik lees veel. Dat is voor mij een heerlijke manier om zaken te orden en mijn leven te verrijken. Daarnaast schrijf ik zelf veel en teken ik me suf (ben een echte beelddenker). Dus ik heb je wel wat aan te bevelen ja, zeker!

Mijn favorieten op dit moment zijn:

  • De edele kunst van not giving a f*ck (Mark Manson), omdat hij me laat inzien dat je beter kan kiezen waar je je energie in steekt dan dat je dat overal in doet. Covey wist dat ook al en ik wist dat ook al van Covey, maar ik had toch even een extra zetje nodig via Mark Manson ;-))
  • Vind je waarom (Simon Sinek), omdat zijn Golden Circle me al jaren boeit en hij heel eenvoudig terug gaat naar een paar basisprincipes. Ben een heel eind met mijn zelfonderzoek!
  • De kracht van kwetsbaarheid (Brené Brown), heb ik al heel lang geleden gelezen en houdt me vast. Ik geloof er zó ontzettend in dat kwetsbaar zijn je meest krachtige zijn is. Hou er van!
  • The desire map (Danielle Laporte), omdat Laporte je helpt om je meest gewenste gevoelens te ontdekken. "Hoe wil je je voelen?" is een vraag die mij erg goed verder geholpen heeft.

Leuk om te zien dat het een tijdje geleden allemaal relatietherapie-gerelateerde boeken waren. Die ben ik nu aan het verkopen. En dat klopt helemaal!